Eminent Cup

In verband met COVID-19 wordt er dit jaar (2020) geen Eminent Cup georganiseerd.
Wij hopen in 2021 weer een fantastische editie van dit evenement neer te kunnen zetten! Meer informatie hierover volgt later.

————————————————————————————————————————-

Verslag – 29 januari 2019

Eminent Cup 2019 zeer geslaagd!

Afgelopen weekend was het weer zo ver! In de Eminent Turnhal Westland werd de Eminent Cup georganiseerd. We kunnen spreken van een enorm geslaagd weekend! Met volle tribunes, veel enthousiaste hulp, fanatieke coaches, de juryleden en natuurlijk de turnsters en acrogymnasten waren het drukke sportieve dagen.

Met de deur die ’s ochtends om 8 uur open ging en ’s avonds om 21 uur weer dicht ging is de Eminent Turnhal Westland een plek geweest waar mooie sportprestaties geleverd zijn afgelopen weekend.

De Eminent Cup is een unieke wedstrijd in de Westlandse turnsport. In de Eminent Turnhal Westland waren alle 10 de Westlandse verenigingen present dit weekend. Niet voor niets wordt deze wedstrijd in deze hal georganiseerd. Stichting Westlandse Gymnastiek Verenigingen, de stichting die verantwoordelijk is voor het beheer van de turnhal, heeft als visie dat alle 10 de Westlandse turn- en acroverenigingen gelijk zijn en moeten kunnen groeien op verschillende niveaus door te trainen in de turnhal. Dit weekend was dit ook écht terug te zien: verschillende clubs met verschillende niveaus, die samen de groei van het Westlandse turnen laten zien tijdens deze wedstrijd.
Daarnaast waren er ook clubs uit Leiden en Den Haag aanwezig om aan deze populaire wedstrijd deel te nemen.

Uiteraard verzorgde de sponsor Eminent Food & Seeds de gezonde snoepgroenten voor alle de deelnemers en juryleden. Eminent is al jaren onze hoofdsponsor, juist omdat onze beide visies bij elkaar aansluiten, het stimuleren en groei van talenten. Eminent doet dit al ruim 35 jaar met de verschillende tomaten, paprika, tomaten en andere variëteiten die zich onderscheiden in vorm, kleur, maat en smaak.

Foto 1 Eminent Cup