Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne
Een van de manieren van coöperatief dividend van Rabobank is de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Ook dit jaar hebben hebben wij weer een super mooi bedrag in ontvangst mogen nemen tijdens de slotavond van de Rabobank Clubkas Campagne! Daarnaast hebben wij nog een extra cheque gewonnen tijdens de quiz. Dankbaar voor alle stemmen en deze mooie actie van de Rabobank!

Rabo clubkas 2

Rabo clubkas 1

Rabobank Clubkas Campagne 2017
Het bestuur van SWGV wil iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen in 2017! Dankzij jullie is het mooie bedrag van €339,12 opgehaald. Met dit bedrag wordt er onder andere bijgedragen aan de uitbreiding van het toestellenpakket in de turnhal.

RKC uitslag

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2016

rabobank-clubkas-campagne-bedrag