Eminent Turnhal Westland

Eminent Turnhal Westland
Eminent is al jaren onze hoofdsponsor, juist omdat onze beide visies bij elkaar aansluiten, het stimuleren en groei van talenten. Eminent doet dit al ruim 35 jaar met de verschillende tomaten, paprika, tomaten en andere variëteiten die zich onderscheiden in vorm, kleur, maat en smaak.

Eminent Turnhal Westland is een compleet uitgeruste turnhal met de nieuwste toestellen van Gymnova. De turnhal is nog gloednieuw te noemen want deze heeft in januari 2015 haar deuren geopend. In de turnhal worden er 2 complete damespakketten en een herenpakket aangeboden. Eminent Turnhal Westland is een unieke turnhal in Nederland want deze beschikt namelijk over een Olympische vloer! Vanaf de balustrade kan zo de turnhal in gekeken worden en voor een kopje koffie bent u welkom in onze kantine. Eminent Turnhal Westland beschikt over eigen kleedkamers en een ruimte voor fysiotherapie. Wilt u meer weten? Kijk dan onder het kopje ‘contact’ voor de mogelijkheden.

Geen lid van SWGV
Leden van SWGV hebben voorrang in het aanvragen van lessen. Wanneer het rooster bekend is zal dit ook worden opgesteld voor niet-leden.

Eminent Turnhal Westland

Eminent Turnhal Westland

 

Geef een reactie