Het Bestuur

SWGV staat voor Stichting Westlandse Gymnastiek Verenigingen.

nico

Voorzitter

Ik ben Nico Koers, voorzitter van de Stichting Westlandse GymnastiekVerenigingen (SWGV).

Sinds 1980 ben ik voorzitter geweest van de commissie Westlandwedstrijden die elk jaar de Westlandse springkampioenschappen organiseerde. Later is deze commissie opgegaan in de SWGV. In 2004, toen ik nog voorzitter was van D.O.S. Naaldwijk, kwam het idee om in Naaldwijk een accommodatie te realiseren voor de turnsport. Na een lange moeizame weg zijn we uiteindelijk in 2014 gekomen tot de realisatie van de Eminent Turnhal Westland, welke in januari 2015 in gebruik is genomen.

Het is een prachtige accommodatie geworden waar wij uiteraard zeer blij mee zijn. Naast alle Westlandse turnverenigingen die gebruik maken van de hal is er ook veel animo van buiten Westland. Verenigingen die de loze uurtjes invullen en hierdoor bijdragen aan een goede exploitatie.

De Eminent Turnhal Westland is een hal met een hoogwaardige kwaliteit aan toestellen en dat is ook bij de KNGU ter ore gekomen. De Nationale Dames- en Herenselecties hebben in onze hal hun laatste trainingstages gehad voor EK en WK. Kortom wij kunnen er trots op zijn om zo’n accommodatie binnen Westland te hebben.

————————————————————————————-

peterPenningmeester

Mijn naam is Peter Kuijvenhoven en ik ben de penningmeester van de stichting Westlandse gymnastiekverenigingen. Ik doe dit al enige jaren en ben ook blij dat we nu, naast de Westlandse springkampioenschappen , ook werken aan een turnhal waar alle Westlandse gymnastiekverenigingen gebruik van gaan kunnen maken. Ik hoop daar zelf, als trainer, ook nog enkele uren per week door te gaan brengen.

————————————————————————————-

amanda

Bestuurslid

Ik ben Amanda Hanemaaijer en ben bestuurslid bij SWGV.  Ik woon samen met Paul en heb 2 kinderen. Na 25  jaar turnen, lesgeven en vrijwilligerswerk bij SV De Lier heb ik een nieuwe  uitdaging gevonden bij SWGV. Met de komst van een Westlandse turnhal maak ik me sterk voor al het turn- en acrotalent  in onze regio. In de turnhal kunnen ze meer, beter, veilig en verantwoord trainen en samen met trainerstalenten uit de verschillende clubs doorgroeien naar de top!

————————————————————————————-

foto bestuurBestuurslid Media/PR

Ik ben Annieck Ruijgrok en binnen de SWGV ben ik verantwoordelijk voor de functie media/PR. Ik schrijf persberichten, houdt contact met de regionale pers en beheer de website en social media. Ik ben 27 jaar en ik heb Media en Entertainment Management gestudeerd. Deze functie is mij dus op het lijf geschreven. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen en een half jaar gewerkt bij WOS Media, de regionale televisie- en radio omroep van het Westland. Op dit moment werk ik op de Marketing afdeling van Beekenkamp Plants in Maasdijk.

Geef een reactie